Paradox lakásriasztó 36 hó távfelügyeleti szerződéssel 0 Ft induló költséggel.

Áraink

Szeretnénk ha Önnek és családjának vagy vállalkozásának a legbiztonságosabb riasztó rendszert és távfelügyeleti szolgáltatásunkat a legjobb ár és érték arányú fizetési konstrukcióban ajánlani. Amennyiben Igénybe veszi bármely távfelügyeleti szolgáltatásunkat 36 hónapos hűségidővel
abban az esetben az alap riasztó rendszerének induló költségét 0 Ft-ért biztosítjuk az Ön számára az anyag és telepítés költségét is beleértve.

Az akciós riasztó rendszer a következő összetevőket tartalmazza:
Ingyen lakásriasztó

1 db Paradox K10 Led kijelzésű kezelőegység
1 db Mobil alkalmazás a riasztó távoli kezeléséhez
1 db kis állatvédett, hikvision DS-PDP 18 mozgásérzékelő
1 db vezetékes nyitásérzékelő a bejárati ajtóra
1 db 30VA transzformátor
1 db Trikdis SP3 4G + Wifi kommunikátoros r.k. panel
1 db Beltéri hangjelző
1 db Szabotázs kapcsoló
1 db 12V 7AH riasztó akkumulátor
1 klt szerelési anyagok
1 alkalom kiszállás és munkadíj Budapest és 50 km-es körzetén belül

Részletesen az akcióról

Az ingyenes riasztórendszer akciónk feltétele hogy az Elektronika Vonala Vagyonvédelem
bármelyik távfelügyeleti szolgáltatására 36 hónap hűségidővel
szerződést kössön. A szolgáltatás részleteit a nyilvánosan feltüntetett Általános Szerződési feltételeink tartalmazzák mely ITT érhető el. Az ingyen riasztó rendszerünk Értesítéses
vagy kivonuló járőrszolgálatos távfelügyeletünkkel vehető igénybe!
Értesítéses távfelügyeleti szolgáltatásunkkal és mobil applikációnkkal lakossági ügyfeleinknek
már bruttó: 8.990 Ft / hó összegért, Kivonuló járőrszolgálattal és mobil applikációnkkal már havi bruttó: 9.990 Ft-ért elérhető.

Ezen akciónkban a távfelügyeleti szolgáltatás díja 6 havi vagy 12 havi ciklusokban fizetendő és elektronikus számlaküldéssel használható. Amennyiben csekken vagy papír alapú számlaként szeretnének fizetni abban az esetben 1.000 Ft + Áfa / hó csekk költség fizetendő.
A rendszerhez használt mobil applikációnk maximum 6 mobilkészüléken használható a rendszer távoli kezeléséhez. A helyszínen internetkapcsolat meglétére nincs szükség! Telepítéskor az
első 6 havi távfelügyeleti díj fizetendő, valamint ha szükséges a rendszert plusz
eszközökkel bővíteni annak költsége.

Üzleti megrendelők is igénybe vehetik ezen akciónkat. Üzleti megrendelők esetében az ingyen riasztó és a mobil applikációs távfelügyeleti szolgáltatás Értesítéses távfelügyeleti
szolgáltatásunkkal és mobil applikációnkkal lakossági ügyfeleinknek már bruttó: 10.990 Ft / hó összegért, 
Kivonuló járőrszolgálattal és mobil applikációnkkal már havi bruttó: 12.990 Ft-ért elérhető.

Amennyiben már rendelkezik riasztó rendszerrel és ahhoz szeretne távfelügyeleti szolgáltatást, annak díjait a távfelügyelet menüpontban érheti el.

A fenti rendszer tetszés szerint bővíthető. Rendszereinket minden esetben a teljes ingatlan védelmére kialakítva telepítjük. A bővítés költségeit nem tartalmazza az akciós alap rendszer. Kivonuló járőrszolgáltatás választása esetén az általunk telepített riasztórendszerek esetében évente 4 alkalom indokolatlan kivonulás költségét tartalmazza a havi távfelügyeleti díj. Amennyiben élni szeretne kötelezettségmentes helyszíni felmérésünkkel az ajánlatkérés gomb megnyomásával teheti meg. Az általunk telepített rendszerek rendelkeznek MABISZ minősítéssel.

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról mely a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!

Amennyiben nem tudja eldönteni hogy milyen vagyonvédelmi rendszerre lenne szüksége kérje teljesen kötelezettségmentesen helyszíni tanácsadásunkat, hogy szakértő kollégánk megtervezze az Önnek legnagyobb biztonságot nyújtó valamint legjobb ár/érték arányt biztosító védelmi rendszert. 

Miért érdemes Önnek is cégünket választania?

Vállalkozásunk vezető munkatársai több mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén ezzel garantálva azt hogy a ránk bízott ingatlanok a lehető legjobb védelmi szintre kerüljenek. Kivonuló járőreink minden esetben
rendelkeznek fegyveres testületnél eltöltött idővel. Minden eshetőségre felkészült szerelőink pedig szép külalakkal felszerelt és megbízhatóan működő riasztórendszer mellett tiszta ingatlant és munkaterületet hagynak maguk után.
Elégedett távfelügyeleti ügyfeleink száma meghaladja a 8.000 ingatlant.

Milyen ingatlan típusok esetén ajálnjuk az akciós rendszerünket?
  • Panel lakások
  • Társasházi lakások
  • Családi házak
  • Nyaralók
  • Irodák
  • Műhelyek
  • Tároló csarnokok
  • Üzlethelyiségek

Hol érhető el akciós riasztó rendszerünk? Természetesen Magyarország teljes területén. Értesítéses távfelügyeleti szolgáltatásunk minden településen elérhető, kivonuló járőrszolgálatunk már több mint 2300 településünkön igénybe vehető.  Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól