Paradox lakásriasztó

Lakásriasztó

A Paradox célja az, hogy minden vásárlónak személyre szabott rendszert, valamint innovatív és minőségi megoldásokat tudjanak biztosítani.
A Paradox folyamatosan bővül, és mára már egy nagyon erős és ütő képes értékesítési csapatot hoztak össze, így biztosítani tudják a megrendelőknek a megfelelő kiszolgálást. 

Nagy hangsúlyt fektetnek a partnereik valamint a magán személyek véleményére, és ezeknek a visszajelzéseknek megfelelően fejlesztik a rendszereiket. A legtöbb partnerük csak és kimondottan Paradox márkát forgalmaz, és direkt módon kommunikál a Paradox vezetőségével, így próbálják biztosítani azt, hogy a visszajelzések valódiak legyenek.
Már több mint 100 országban jelen vannak, nagy hangsúlyt fektetnek az értékesítésre, így minden partnerükkel hosszú távú kapcsolatot alakítottak ki. Ennek a hozzáállásnak köszönhető az a tény, hogy a cég kezdete óta, azaz 1989 óta lojálisak maradtak a partnerei.

Nagy hangsúlyt fektetnek az eszközök kinézetére. Minden évben eltervezik a következő év trendjét, így mindig frissek maradnak az általuk piacra dobott termékek.

Nem csak a kinézetre figyelnek oda, hanem a rendszer fejlesztésére is. 1996-ban bevezették a Digiplex rendszereket, aminek az volt az előnye, hogy titkosított bővíthető rendszer volt. 2001-ben kifejlesztették a széles körű vezeték nélküli rendszert, valamint a Magellan központot, ami a későbbiekben egy díjat is nyert. Az elmúlt pár évben leginkább a szoftverfejlesztésre fektettek nagyobb hangsúlyt, 2007-ben kifejlesztettek és átalakítottak több platformot, aminek a végeredménye kép létrejöttek az MG, SP és EVO rendszerek. Bevezettek új GSM és IP átjelzésű rendszereket, és sok hardvert felújítottak.
Mobilapplikációjukkal már mobil készülékéről is kezelheti paradox riasztórendszerét!

Az elmúlt 20 évben, nyomot hagytak a vagyonvédelem történelmében, az innovatív, és esztétikus rendszereik által.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.