Pénz és értékszállítás

Speciális szolgáltatások

Pénz és értékszállítás

A pénz a vagyonvédelem meghatározása szerint olyan magyar vagy külföldi hivatalos fizetőeszköz, készpénz (bankjegy vagy érme), amely fizikai értelemben létezik. Az érték az értékpapír, nemesfém, ékszer, drágakő, féldrágakő, képzőművészeti alkotás, muzeális értékű tárgy, gyűjtemény stb. összefoglaló neve.

Megbízóink által megbízási szerződés alapján elvégezzük a naponta összegyűlt bevételek pénzintézetbe történő szállítását, bevételtől függően akár napi több alkalommal is. A szolgáltatásunkat országos lefedettséggel végezzük.

Több száz szállításunkból, sok ezer kilométerből álló munka  koordinálása olyan szakértelmet kíván megbízható munkatársainktól, ami által tisztában vagyunk vele hogy birtokában vagyunk minden olyan feltételnek, amelyek alkalmassá teszi vállalkozásunkat minden ilyen jellegű feladat elvégzésére.

Társaságunk készpénzlogisztikai tevékenysége elsődlegesen a precíz és megbízható pénz- és értékszállítási szolgáltatásból áll.

A küldeményeket általában érték szerint vesszük át. Ebben az esetben a megbízó a küldeményt érték szerint adja át szállításra melyet tételesen átvesznek kollégáink, nagyobb egységek esetén van mód a bankjegyek kötegelt átvételére vagy az érmék rollnizott átvételére is.

Csomagkénti átvétel esetén az átadás-átvétellel vállaljuk, hogy a megfelelően lepecsételt tárolóeszközt felbontatlanul, sérülésmentesen adjuk át a címzettnél.
Az átadó nélküli átvétel: Olyan eseteknél alkalmazzuk ezt a módszert, amikor nincs olyan személy, aki az értéket átadja a szállítónak. Ilyen eset pl. az automaták.

Az értékek szállítását minden esetben értékszállító táskában végezzük értékhatártól függetlenül! Valamennyi táskánk MABISZ minősített elektronikával van felszerelve, szirénával, füstpatronnal, aktiválás szempontjából távirányítóval, vagy csuklópánttal.

Pénzszállítást 500.000 HUF alatt értékszállító táskában 2 fő kísérettel végezzük.
500.001 – 2.000.000 HUF ig pedig 1 fő fegyveres és egy fő nem fegyveres vagyonőr végzi.
2.000.001 – 30.000.000 HUF -ig  3 fő melyből 2 fő fegyveres biztonsági őrrel végezzük.
30.000.001 HUF felett a Speciális Gépkocsival és a biztosítók előírásainak
megfelelően hajtjuk végre az értékszállítást.

Pénz és értékszállítással kapcsolatban keresse
Csalami János cégcsoport vezetőnket a +36 20 662 4 662 -es telefonszámon
vagy a csalami.janos@lineelectronic.hu címen.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.