Lift távfelügyelet

Távfelügyelet

Liftek távfelügyelete

A lift távfelügyelet által védett felvonó berendezés a segélyhívó rendszerével alkalmas lehet arra, hogy Magyarország egész területén a segítségnyújtásra szoruló, felvonókat használó, illetve a felvonókban rekedt utasok a nap 24 órájában biztonságban érezhessék magukat. Segélykérés, baleset vagy egészségügyi krízishelyzet esetén a lift utasai egy gomb megnyomásával kapcsolatba léphetnek diszpécsereinkkel.

Lift távfelügyelet szolgáltatásunk magában foglalja a felvonó berendezésekben elhelyezett, kedvezményes árú riasztó rendszer, segélyhívó készülék által továbbított jelzések fogadását távfelügyeleti központunkban, valamint a diszpécserek által a jelzésekre történő intézkedések végrehajtását. A felvonókba szerelt segélyhívó készülékek olyan kétirányú kommunikációra alkalmas eszközök, amelyek az MSZ EN 81-28:2004 által előírt szabványnak teljes körűen megfelelnek. A diszpécserek a liftekben elhelyezett segélyhívó készülék jelzései alapján azonosítják az épület pontos címét, a felvonó helyét, üzemeltetőjét, karbantartóját, továbbá élőhangos kapcsolatba lépnek a felvonó utasaival.

A távfelügyeleti központ munkatársai ezt követően értesítik járőrszolgálatunkat, amely azonnal a helyszínre indul és megkezdi a szükséges intézkedések megtételét. A járőrszolgálat tagjai a felvonó berendezésekben rekedt személyek mentéséhez szükséges speciális képzésben is részesültek, így az Ön által előre biztosított kulcsokkal és eszközökkel megkezdik az azonnali mentést.

Liftvészjelző távfelügyeleti díjakNettó
havidíj
Bruttó havidíj
Értesítéses szolgáltatás (helyszíni mentést, kiszállást nem tartalmaz)5 100 Ft6 744 Ft
Értesítéses szolgáltatás kivonulással8 100 Ft10 287 Ft
Kivonulós szolgáltatás videós átjelzéssel9 990 Ft12 687 Ft
Kivonulás téves jelzés miatt4 000 Ft5 080 Ft
Ügyfél kérésére történő kivonulás5 000 Ft6 350 Ft
Szüneteltetés1 500 Ft1 905 Ft 

 

Lift távfelügyeleti szolgáltatással és igényekkel kapcsolatban keresse
Csalami János cégcsoport vezetőnket a +36 20 662 4 662 -es telefonszámon
vagy a csalami.janos@lineelectronic.hu címen.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.