Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

Vagyonvédelmi üzletágunk

24 órás távfelügyeleti szolgáltatásunk

A Távfelügyelet a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását jelenti, valamint a riasztásokra történő távfelügyeleti járőrszolgálat vonultatását. Zárt helyiségek védelmének leghatékonyabb módja, ha az objektum adottságait és felhasználói szokásait a legmesszebb-menőkig figyelembe vevő elektronikus riasztórendszert telepítünk és e riasztórendszer jelzéseit megbízható módon diszpécserközpontunkba továbbítjuk, amely jelzés esetén a szükséges intézkedésekről a hét minden napján, 24 órán át gondoskodik a távfelügyelet keretében.

Kivonuló járőrszolgálat

A távfelügyeleti szolgáltatásunk helyszíni reagáló szolgálatát a kivonuló járőr kollégáink végzik el. A kivonuló szolgáltatásunkat minden esetben fényhíddal ellátott kivonuló gépjárművel látjuk el. A járőr kollégáink formaruhában, fényképes igazolvánnyal és a szükséges vagyonvédelmi felszereléssel vonulnak ki a riasztás helyszínére és alaposan ellenőrzik azt. Minden kivonuló gépjárművünk rendelkezik beépített műholdas helymeghatározó eszközzel így folyamatosan kontrollálható a riasztási helyszínre érkezésük időpontja. A nyári időszakban járőr kollégáink egy része átvált motoros üzemmódba a még gyorsabb kiérkezési idő eléréséért.

Élőerős őrzés szolgáltatásunk
A megfelelő biztonság eléréséhez nemcsak elektronikus vagyonvédelmi eszközökre, mechanikai védelemre és eszközökre kell alapozni a biztonságot, hanem beavatkozni képes, élőerős vagyonőrökre is a védendő területen. Az élőerős védelem a legrégebbi vagyonvédelmi forma. A következő területeken állunk megrendelőink szolgálatában:

– Objektumok őrzése-védelme
– Portai, információs, recepciós szolgálat
– Áruházi biztonsági őrzés
– Gyalogos és gépkocsizó őrszolgálat
– Rendezvénybiztosítás
– Szállítmánykísérés
– Pénzintézet őrzés
– Üzletőrzés
– Személyvédelem

Pénz és értékszállítás
A pénz a vagyonvédelem meghatározása szerint olyan magyar vagy külföldi hivatalos fizetőeszköz, készpénz (bankjegy vagy érme), amely fizikai értelemben létezik. Az érték az értékpapír, nemesfém, ékszer, drágakő, féldrágakő, képzőművészeti alkotás, muzeális értékű tárgy, gyűjtemény stb. összefoglaló neve. Megbízóink által megbízási szerződés alapján elvégezzük a naponta összegyűlt bevételek pénzintézetbe történő szállítását, bevételtől függően akár napi több alkalommal is. A szolgáltatásunkat országos lefedettséggel végezzük. Az értékek szállítását minden esetben értékszállító táskában végezzük értékhatártól függetlenül! Valamennyi táskánk MABISZ minősített elektronikával van felszerelve, szirénával, füstpatronnal aktiválás szempontjából távirányítóval, vagy csuklópánttal.

Biztonságtechnikai üzemeltetés
Tevékenységünk kiterjed Megbízóink létesítményeinek általános működtetésére, fenntartására és karbantartására, az épületek elemeinek és műszaki rendszereinek üzemeltetésére, a meglévő tárgyi eszközök és berendezések állagmegőrzésére.

Egy objektum megépítésének költsége meg sem közelíti a későbbiekben felmerülő üzemeltetés költségeit. Vállalkozásunk költséghatékonnyá teszi az Ön tulajdonában álló objektum üzemeltetését. Megrendelőinknek folyamatos kontrollt biztosítunk a felmerülő költségek ellenőrzésének céljából. Az üzemeltetési feladatok átvállalásával a Megrendelő válláról leveszünk mindennemű ezzel kapcsolatos problémát.

Biztonságtechnikai üzletágunk

Elektronikus betörésjelző rendszerek tervezése és telepítése
Cégünk a Kanadából származó Paradox cég által gyártott betörésjelző rendszereket forgalmazza, telepíti vezetékes és vezeték nélküli kivitelben. A Paradox termékek megfelelnek a lakossági és üzleti objektumok védelmére egyaránt. Indulásunk óta már több mint 10.000 ilyen rendszert tervezett, telepített és üzemeltet, valamint kivonuló járőrszolgálatot biztosít ezen rendszereihez.

Biztonsági megfigyelő kamerarendszerek
Megfigyelő kamerák kiépítését a családi házi és kis üzleti rendszerektől az ipari több száz kamerás, több telephelyen levő és egy szerverre kapcsolódó rendszerekig vállaljuk. Kamerarendszerek kiépítését főként a Techson, Dahua valamint Hikvision termékekkel végezzük. Tervezett és telepített rendszereink referencia munkái között megtalálhatóak lakások, családi házak, telephelyek, csarnokok, mezőgazdasági telepek, autókereskedések, ipari objektumok kivitelezései.

Önkormányzati térfigyelő rendszerek
Napjainkban minden település törekszik arra, hogy az ott lakók minél inkább magukénak érezzék falujukat, városukat és ennek – egyebek mellett – fontos elemeit képezik az elérhető infrastruktúrák, igénybe vehető szolgáltatások és a biztonság. A közterületen található értékek, a magántulajdon, valamint az emberi biztonság védelmének legmodernebb formáját jelentik a közbiztonsági térfigyelő rendszerek. A tapasztalatok szerint egy térfigyelő rendszer bevezetése jelentősen, akár 30–50%-kal is csökkenti a bűnözést a felügyelt területeken.

Elektronikus tűzjelző és oltórendszerek, CO rendszerek

Tűzjelző és oltórendszerek kivitelezését főként irodaházakban, bankokban és ipari objektumokban végzünk, de referenciáink között megtalálhatóak kisebb boltok, gyógyszertárak, autószerelő műhelyek, üzlethelyiségek, orvosi rendelők és társasházak is. Vállalkozásunk a megbízás jellegétől és méretétől függően több kiemelt és minősített gyártó rendszereivel végzi ezen rendszerek tervezését, telepítését, üzemeltetését és távfelügyeletét. Vállalkozásunk szerződött partnere a Katasztrófavédelmi felügyeletnek, így ezen rendszerek jelzéseit automatikusan továbbítjuk a katasztrófavédelmi felügyeletre.

Videókaputelefon rendszerek

Kaputelefonok esetében legyen szó az egy lakásos videó kaputelefonoktól az irodaházakban, társasházakban felszerelt több száz lakásos rendszerekről, vállalkozásunk a megbízható minőségű Hikvision rendszereket alkalmazza. A gyártó termékeivel kivitelezhető videó telefon funkció mellett a kapunyitás funkció kiegészíthető belépőkártyás vagy proxy TAG használatára, mint beléptető rendszer.

Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek
A beléptető rendszerek alkalmazási területe igen széleskörű: társasházak, irodaházak, az ipari létesítmények, kulturális, sport és egyéb létesítmények számára biztosítja a szabályozott és ellenőrzött személy- és gépjárműforgalmat.

Feladatai közé tartozik: Az illetéktelen belépések megakadályozása, illetve szükség szerinti ellenőrzés biztosítása a személy és gépjárműforgalom felett. (Munkakezdés időpontjának egyedi rögzítése, késések, túlórák stb. ellenőrzés alatt tartása.) Az általunk telepített beléptető rendszerek használhatóak a megrendelő igénye szerint numerikus kóddal, beléptető kártyákkal, proxy tagekkel, ujjlenyomat olvasással vagy akár már biometrikus arc felismeréses azonosítással is. Személy, valamint tehergépjármű forgalom szabályozására a rendszereink kiegészíthetők sorompó vezérléssel, mely akár rendszám azonosítással is működtethető.

Fémkereső kapuk és csomagröntgenek
A METOR fémkereső kapuk és kézi fémkeresők élen járnak a fémdetektálási technikában, az egész világon már több, mint 40 éve sikeresen működnek. Alkalmazásuk elsősorban beléptető rendszerek esetében és lopás megakadályozása céljából terjedt el főleg repülőtereken, börtönökben, középületekben, ipari létesítményekben, bíróságokon, bankokban, kórházakban, szabadidő központokban, szórakozóhelyeken, stadionokban iskolákban. A METOR kapuk működése a legfejlettebb technológián alapul, használatuk biztonságos és nagyon egyszerű.

Erős és gyengeáramú hálózatépítő üzletágunk

Gyengeáramú és IT hálózatok építése
Vállalkozásunk élen jár nem csak a vagyonvédelmi gyengeáramú hálózatok kiépítésében, hanem az ipari méretű IT hálózatok tervezésében és kivitelezésében is. Referenciamunkáink között megtalálható például az FGSZ kápolnásnyéki diszpécserközpontjának IT hálózat felújítása vagy a Székesfehérvári MÁV állomás épületeinek hálózat felújítása, ahol cca 40 km IT hálózat került kiépítésre.

Telekommunikációs hálózatok építése
Az IT hálózatok kiépítése mellett az Ipari objektumok, irodaházak távközlési hálózatának kiépítését is elvégezzük, valamint a teljes kommunikációs hálózat tervezését és kivitelezését is elvégezzük. Általában ezen munkálatokat az IT hálózatokkal együtt szoktuk végezni. Referencia munkáink között találhatóak nem csak belső hálózatok építése hanem települések közötti távközlési hálózatok kivitelezési munkálatai is.

Érintésvédelmi felülvizsgálatok

Az erősáramú villamos berendezések érintésvédelmi rendszerének szabvány szerinti elkészítésének műszeres ellenőrzése, a vizsgálat jegyzőkönyvezése. Az érvényben lévő 14/2004.(IV.19) FMM rendelet a villamos berendezés üzembe helyezése előtt és előirt rendszerességgel időszakosan határozza meg a későbbi érintésvédelem ellenőrzését. Minden olyan épületet, ahol védővezetős érintésvédelmi módot használnak, egyenpotenciálra hozó hálózattal (EPH) kell kiépíteni, mely szorosan összefügg a belső villámvédelmi rendszerrel.

Erősáramú hálózatok építése, villanyszerelés
Cégünk komplex kivitelezésben vállalja családi házak, lakások, társasházak, ipari méretű csarnokok, raktárak erős és gyengeáramú kivitelezését. A tevékenység magában foglalja a következő munkafolyamatokat: tervezés, falhoronymarás, csövezés, kábeltálcák felszerelése, vezetékek elkészítése, szerelvényezés. Referencia munkáink között megtalálhatóak családi házak, irodák, kórházak, csarnokok és több száz lakásos társasházak is.

Világítási rendszerek kivitelezése
Vállalkozásunk nem csak irodaépületek, csarnokok, elektromos korszerűsítését, valamint LED-es világítótestek felszerelését végzi. Korábban részt vettünk nagyobb városok LED-es térvilágító lámpáinak cseréjében is. Az elavult, korszerűtlen világítótestek cseréjével sokkal gazdaságosabbá válik az adott objektum vagy közterület. Ezen kivitelezéseket a tervezés fázisától az eszközök leszállításán keresztül a komplett kivitelezésig elvégezzük megrendelőink igényei alapján. Portfóliónkban megtalálhatóak az un. szolár közvilágítási lámpatestek, melyek nem igényelnek elektromos megtáplálást sem.

Biztonsági világítási rendszerek kivitelezése
Ezen rendszerek célja a menekülési útvonalak megvilágítása, valamint a menekülési irány jelzése a vonatkozó szabványoknak megfelelően. A rendszer elemei a kijáratmutató és biztonsági világítási lámpák, valamint vezérlő elektronikák és készülékek. Energiaellátás szempontjából két fő típus van, a központi tápellátású és a saját akkumulátoros rendszer. Vállalkozásunk mindkét fajtát telepíti.

Távfelügyeleti szolgáltatásaink

Ingatlan távfelügyelet

Megfontoltan házunkat, lakásunkat, irodánkat, üzletünket felszereltük megfelelő elektronikai védelemmel. Betörés esetén megszólal a riasztórendszerünk szirénája is, azonban a legvalószínűbb az, hogy ezzel a hangjelzéssel a körülöttünk levőkből senki nem fog foglalkozni és nem fog történni semmi ingatlanuk környezetében. Ezért van szükségünk a megfelelően megtervezett és kiépített riasztórendszer mellett az ingatlanunk távfelügyeleti szolgáltatóhoz való csatlakozására. A távfelügyelethez csatlakozásnak előnye még, hogy nem csak abban az esetben értesítik a diszpécsereink, ha ingatlanjából betörésjelzés érkezik, hanem egyéb esetekben is pl: áramszünet, merülő akkumulátorok, eszközhiba esetén is. Betörés jelzés esetén járőreink rövid időn belül a helyszínre érkeznek az Ön értesítése mellett.

Tűz távfelügyelet

Tűzjelző rendszer esetében hatóságilag előírt a távfelügyelet és ezzel együtt a jelzések továbbítása a katasztrófavédelem felé. Cégünk szerződött partnere a Katasztrófavédelmi felügyeletnek, így ezen szolgáltatásunkkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A kiépített tűzjelző rendszerről riasztás jelzés mellett technikai hibajelzéseket is fogadunk. A tűz távfelügyeleti átjelzés az OTSZ előírásainak megfelelően 2 egymástól független mobilszolgáltató SIM átjelző kártyájával működik.

Lift távfelügyelet

A lift távfelügyelet által védett felvonó berendezés a segélyhívó rendszerével alkalmas lehet arra, hogy Magyarország egész területén a segítségnyújtásra szoruló, felvonókat használó, illetve a felvonókban rekedt utasok a nap 24 órájában biztonságban érezhessék magukat. Segélykérés, baleset vagy egészségügyi krízishelyzet esetén a lift utasai egy gomb megnyomásával kapcsolatba léphetnek diszpécsereinkkel. A távfelügyeleti központ munkatársai ezt követően indítják járőrszolgálatunkat, amely azonnal a helyszínre indul és megkezdi a szükséges intézkedések megtételét. A járőrszolgálat tagjai a felvonó berendezésekben rekedt személyek mentéséhez szükséges speciális képzésben is részesültek, így az Ön által előre biztosított kulcsokkal és eszközökkel megkezdik az azonnali mentést.

Gépjármű távfelügyelet
Gépjárművédelmi távfelügyeleti rendszerünk folyamatosan figyeli a jármű riasztó rendszeréről beérkező jelzéseket és szükség esetén riasztást kezdeményez, amelynek jelzéseit távfelügyeleti központunkban fogadjuk. A védett gépjárműből nem csak riasztásjelzéseket fogadunk, hanem technikai jelzéseket is. Távfelügyeleti rendszerünk kiegészíthető pánik gombbal vagy távoli leállítás funkcióval is. A gépjármű riasztása esetén minden esetben tájékoztatjuk a jármű tulajdonosát a gépjárműből érkezett jelzésről, a gépjármű pozíciójáról és a választott szolgáltatásnak megfelelően intézkedünk a jármű védelme érdekében.

Gépjármű flottakövetés
Legyen szó akár egy – két gépjárműből álló kis céges flottáról vagy több száz autóból álló futárszolgálatról szükséges a megfelelő kontroll a sofőrök részére. Portfóliónkban megtalálhatók autókölcsönző cégek és taxi társaságok is. Ezen szolgáltatásunkhoz fejlesztett mobilapplikációnk elérhető andsroid és iOS rendszerekre is. A webes andminisztrációs felületünkön pedig elkészíthető az online menetlevél is a kiválasztott gépjárművekről, valamint beállíthatóak különféle jelzések adott terület elhagyásakor, sebességtúllépés vagy akár huzamosabb ideig tartó állás esetére. Teherautók esetén az üzemanyagfogyasztás is kontrollálható.

ATM és egyéb automata távfelügyelet
A fentebb felsorolt távfelügyeleti szolgáltatásaink mellett megtalálhatóak szolgáltatásaink között a banki készpénzkiadó automaták, valamint egyéb automaták, mint például parkoló, jegykiadó, pénzváltó eszközök távfelügyelete, valamint üzemeltetése is. Ezen szolgáltatás azért is fontos, mert sok esetben ezek az eszközök kültéren vannak elhelyezve.


Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.