Lakás távfelügyelet

Távfelügyelet

Ingatlan távfelügyelet, riasztó távfelügyelet

Megfontoltan házunkat, lakásunkat felszereltük megfelelő mechanikai és elektronikai védelemmel. Betörés esetén megszólal a riasztórendszerünk szirénája is, azonban a legvalószínűbb az hogy ezzel a hangjelzéssel a környezetünkben senki nem fog foglalkozni és nem fog történni semmi ingatlanuk környezetében. Ezért van szükségünk a megfelelően megtervezett és kiépített riasztórendszer mellett az ingatlanunk távfelügyeleti szolgáltatóhoz való csatlakozására.

A távfelügyelethez csatlakozásnak előnye még hogy nem csak abban az esetben értesítenek a diszpécserek ha lakásunkból betörésjelzés érkezik, hanem egyéb esetekben is pl: áramszünet, merülő akkumulátorok, eszközhiba vagy a napi 24 óránkénti tesztjelzés elmaradása. 

Mindenképpen célszerű átjelző eszközként nem vezetékes telefont, gsm modult, vagy rádiós átjelzőt választani hanem ha van rá lehetőség GPRS átjelzőt. Ezen eszköz előnye a többivel szemben ha leszakad a telefonos hálózatról arról azonnal értesül a diszpécser nem áll fenn az a lehetőség hogy egy éles betörés vagy segélykérő jelzés nem megy be a távfelügyeleti központba a telefonos kapcsolat hibájából.

A távfelügyelet csatlakozás díjmentes országosan, a szükséges GPRS átjelző egységet hűség szerződés megkötése esetén ingyen biztosítjuk ügyfeleink részére 15 percenkénti
teszt jel lekérdezéssel, 
hűségidő nélküli szerződések esetén felcsatlakozási díjat számolunk
fel melynek összege 35.000 Ft + Áfa!

Fontos a lakásriasztó kialakításánál hogy minden egyes érzékelő függetlenül attól hogy az egy mozgás, nyitás, üvegtörés, füst, folyadék, rezgésérzékelő minden esetben külön zónára legyenek telepítve. Riasztás esetén így biztonságos és a járőr dolgát is megkönnyíti mert a diszpécser folyamatosan tudja tájékoztatni a járőröket hogy éppen melyik helységből érkeznek a jelzések.

Riasztás esetén mi történik ?

A beérkezett riasztás jelzést követően azonnal elindulnak a helyszínre járőreink. A kiérkezést követően bejelentkeznek a diszpécsernél és folyamatos kapcsolatban elmondják amit a helyszínen tapasztalnak.
Ha rendelkezik a járőr kapukulccsal akkor körbejárja az ingatlant, ellenőrzi az objektumot és összes nyílászárót hogy történt-e behatolás, ha nem akkor ezt nyugtázza a diszpécsernek aki leegyezteti a tulajdonossal telefonon vagy a járőr a helyszínen ha odajött a megbízott vagy a tulajdonos és ez után a járőr elhagyja a helyszínt. Amennyiben történt behatolás akkor a járőr bevonja a további intézkedésbe a rendőrhatóságot és a tulajdonost is.

Hogyan is működik az Elektronika Vonala Távfelügyelete?

Riasztás jelzés esetén a járőreink kivonulnak 15 percen belül az Ön ingatlanához, lehetőség szerint megállapítják a riasztás okát. Riasztás után azonnal értesítjük önt telefonos elérhetőségein.
Amennyiben szükséges értesítjük és bevonjuk az intézkedésbe a rendőrhatóságot, tűzoltóságot és a mentőket is. A megbízó vagy a hatóság megérkezéséig biztosítjuk a helyszint.

Távfelügyeleti Járőrszolgálatunk az ország 70%-ában elérhető szerződésben vállalt maximum 15 perces kiérkezési idővel és felelősségbiztosítással valamint évente 4 db díjmentes téves kivonulást is tartalmaz!

Távfelügyeleti díjaink itt érhetőek el.


Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a 
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.