Hikvision AX riasztórendszerek

Lakásriasztó

A Hikvision először a Pyronix cég felvásárlásával (2016), majd saját riasztóközpont fejlesztésével lépett be a riasztógyártás világába 2018-ban. A cég már bizonyított a biztonságtechnika területén sok éves múltjával a kamerák, beléptető rendszerek, videó kaputelefonok kapcsán

Aggasztja otthona biztonsága és szeretteinek jólléte mialatt távol van otthonától?

Esetleg van vállalkozása, irodája vagy műhelye? Attól tart hogy szabadidejében lopás, rablás vagy egyéb baleset történhet? Amennyiben szeretné hogy egy nagyon megbízható, gyorsan felszerelhető vezeték nélküli riasztórendszer vigyázzon értékeire akkor akkor a Hikvision AX lehet az Ön legjobb választása!

Nos, itt az ideje, hogy megismerje az AX PRO-t, a fejlett riasztórendszert, amely a nap 24 órájában folyamatos védelemmel és valódi biztonsággal garantálja szerettei és értékei biztonságát. A precíz érzékelésekkel és az azonnali vizuális (kamerás) riasztási ellenőrzéssel az AX PRO az első vezeték nélküli behatolás jelző rendszer az otthonok és vállalkozások számára, amely integrálja az átfogó behatolás észlelést intelligens automatizálással, videó betekintéssel, videó kaputelefonnal, beléptetővel és még sok mással.

Jelenleg a piacon az egyik leggyorsabban telepíthető riasztórendszer a fejlett vezeték nélküli technológiájának köszönhetően amivel képes 2 km-es távolságból is kommunikálni az eszközeivel. 

Nézzük mik a kiemelkedő előnyei a Hikvision AX riasztórendszerének?

  • Ultrahosszú átviteli távolság (akár 2 km)
  • Videó élőkép
  • Stabil kommunikáció a beépített dual RF chipnek köszönhetően
  • Nincsenek hiányzó felügyeleti megoldások
  • Távfelügyeletre köthető a CID kommunikációjának köszönhetően
  • Teljes egészében applikáción keresztül vezérelhető
  • Termékpalettáján minden szükséges érzékelő és vezérlőeszköz megtalálható
  • Már meglő IP kamerarendszerrel integrálható

Az AX-Pro kialakítása merőben más mint egy hagyományos riasztóközpont. A hangsúlyt az okos telefonoknál megismert, integrációs lehetőségekre helyezték, a bonyolult riasztórendszer építése helyett. Itt hiába is akarnánk csak központpanelt, fémdobozt, kommunikátort, transzformátort, fedélkapcsolót venni és ezeket feltelepíteni, ezeket nem lehet külön megvásárolni. Még a rendszer akkumulátor méretét sem mi választhatjuk , mivel az is be van építve az AX központjába.
A programozás, beállítás mobil applikáción keresztül történik, mint ahogyan a későbbi kezelése is, gyakorlatilag integráljuk a riasztórendszerünket a Hik-Connect applikációba ahonnan vezérelhetjük is.
A hagyományos értelemben vett, vezeték nélküli kezelő egység inkább csak rendelhető tartozék (ha lemerülne a telefonunk), mert elsődlegesen a mobilos vezérlés volt a cél, de ebben az esetben is használhatjuk a távvezérlőnket ha éppen a zsebünkben van.


Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.