Viszonteladóinknak

Mielőtt döntene

Legyen távfelügyeleti viszonteladónk!

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem távfelügyeleti üzletága jelenleg több mint 8.000 ügyfél ingatlanára vigyáz. Emellett Gépjárművek, Liftek, Tűzjelző rendszerek, automaták, ATM-ek távfelügyeletét valamint videó távfelügyeleti szolgáltatást biztosít több ipari ingatlan esetében.

Távfelügyeleti szolgáltatásainkhoz szolgáltatási területtől függően GPRS, IP vagy Rádiós átjelző eszközt biztosítunk. Távfelügyeleti központunk a jelenleg forgalomban levő GSM/GPRS átjelzők jelzéseit valamint az AJAX, Dahua illetve Hikvision AX riasztó rendszerek jelzéseit is képes fogadni amennyiben  ilyen rendszert szeretne felcsatlakoztatni távfelügyeleti központunkba. Kivonuló szolgáltatásunk jelenleg több mint 2300 településen elérhető Magyarország területén. A saját GPRS átjelző modulunkhoz lehetőség van mobil app használatára mely minden gyártó riasztó rendszerével működik és ezen keresztül ki és bekapcsolható a rendszer akár több üzemmódban is távolról. Használatához nincs szükség a helyszínen vezetékes internet kapcsolatra így nyaralókban és külterületi ingatlanokban is használható.

Távfelügyeleti viszonteladó partnerünkként az ügyeletünkre csatlakoztatott ügyfelek után egyszeri és úgynevezett speratív azaz folyamatos jutalékot is adunk. Az új ügyfél adatait egy online kitölthető felületen tudja kitölteni amely működik telefonon, tablet-en és számítógépes böngészőben is. Ezt követően kapcsolattartó kollégánk a kitöltött adatok alapján elkészített távfelügyeleti szerződést valamint a hozzá tartozó átjelző modult az Önnel leegyeztetett helyen és időben átadja. A távfelügyeletre történő csatlakozást követően az előre kitöltött és az Ön által az ügyféllel aláíratott távfelügyeleti szerződést valamint a távfelügyeleti jutalék számláját átadja a kapcsolattartó kollégánknak.

Mivel több távfelügyeleti szolgáltatásunk?

  • Országos lefedettséggel rendelkezünk
  • GPRS átjelzőnk 15 perces életjel lekérdezéssel üzemel felár nélkül
  • A szolgáltatáshoz díjmentesen biztosítjuk az átjelző egységet
  • Készen adatokkal kitöltve adjuk át Önnek a távfelügyeleti szerződést
  • GPRS átjelzőnk minden forgalomban levő riasztóközponttal működik
  • Riasztó távfelügyelet mellett tűz, lift, gépjármű valamint videó távfelügyeletet is biztosítunk
  • Ügyfélszolgálatunk az esti órákban és hétvégén is elérhető
  • Mobilalkalmazásunk helyi internet megléte nélkül használható a riasztók távoli kezelésére

Viszonteladói szerződésével kapcsolatban keresse
Iván Zoltán operatív vezetőnket a +36 70 75 66 899-es telefonszámon
vagy az ivan.zoltan@lineelectronic.hu címen.

Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.