Mielőtt döntene

Mielőtt döntene

Leendő lakásriasztóját, vagyonvédelmi eszközeit az esti órákban is tesztelheti, tervezheti és megrendelheti bemutatótermünkben.

Bemutatótermünk:
Cím : 1062 Budapest, Anker köz 2-4. IV. emelet 5.
Telefon : +36 1 40 22 301 E-mail: bemutatoterem@lineelectronic.hu

Az olcsóbb nem biztos hogy jobb!

Sokan megfontoltan több cégtől kérnek árajánlatot mielőtt vagyonvédelmi berendezést telepíttetnének. Sajnos általában az a tapasztalat hogy ott mindig a legolcsóbb ajánlat győz, pedig nem biztos hogy ez a rendszer alkalmas az ingatlan teljeskörű védelmére!

A legtöbb riasztó telepítését már az elején elrontják!

Az új építésű háznál, szakemberrel való egyeztetés nélkül vezetékezik le a rendszert.
A tulajdonos sajnos csak festés után döbben rá, hogy sok vezeték kimaradt, a meglévők meg rossz helyen vannak. A megrendelők nagy része ilyenkor már hallani sem akar fúrás/faragásról, jön tehát az önnyugtató mondat.: „Jó lesz az így nekem, ha jönnek, úgyis elölről jönnek”

A kötelezettség mentes felméréssel egybekötött tanácsadással a fenti hibák elkerülhetők,
és ha megfogadja tanácsainkat, a lehető legolcsóbban tudhatja a legnagyobb biztonságban szeretteit, értékeit, otthonát.

A teljeskörű védelem kialakításához nem elegendő pár darab infra mozgásérzékelő!
Kérdés hogy mennyi ideig lessz olcsóbb az olcsóbban kiépített rendszer. Szükséges a nyílászárók védelme nyitás illetve üvegtörés érzékelőkkel ellátva.Ezáltal a lakás éjszakai üzemmódban is védve van tehát a lakásban lehez mozogni de a ház külső burka védve van az illetéktelen betolakodóktól!
A riasztórendszer nem csak vagyontárgyainkra vigyáz hanem a család nyugalmára is!
Éppen emiatt, nem meglepő, hogy jogszabályok szigorú feltételekhez kötik a vagyonvédelmi rendszerek tervezését, telepítését.

A következő dolgokat vizsgáljuk meg mikor kiválasztjuk a telepítőt  és a szolgáltatót:

– Megfelelő szakképesítés. / ne bízzuk magunkat és vagyonunkat olyan emberekre akik nem veszik vagy nem akarják venni a fáradságot a telepítői vizsga letételére. Vagy nincs megfelelő szaktudásuk. A válasz általában az hogy már évek óta ezt csinálom. A biztosítónk nem valószínű hogy ezt elfogadja./

– Rendőrség által kiadott működési engedély.

– Kamarai tagság. / felelősségbiztosítás is kapcsolódik./

– Csak is kizárólag MABISZ engedéllyel ellátott eszközöket telepíthessen.

– Garancia. Érdemes olyan telepítőt választani, aki helyszíni, cseregaranciát tud vállalni.Ha valami meghibásodik azonnal tudja cserélni. Nem kellemes ha azt mondja egy telepítő hogy majd ha kicserélték hozom az újat! Ez általában 30 nap. Érdemes eddig őrizetlenül hagyni otthonát ?

– Elérhetőség. Olyan telepítő céget válasszon, ahol van állandó szervizügyelet. A meghibásodott rendszer javítására ne kelljen napokat vagy heteket várni.

– Ne elégedjen meg azzal hogy a kapott ajánlaton szerepel egy telefonszám!
Egy Sim kártya bármikor eldobható! A korrekt telepítők, szerelők minél több elérhetőséget fognak adni önnek, hogy a lehető legtöbb csatornán el tudja érni. A legjobb ha a mobil telefonszám mellett kap vezetékes telefonos elérhetőséget, fax számot, e-mail címet ami lehetőleg ne egy ingyenes szolgáltató email címe legyen. Egy céges domain-név éves szinten 3-5.000 Ft-os költséget jelent egy vállalkozásnak, ha ennyit sem fordít a megjelenésére kérdés hogy milyen hosszú távra tervezi a szolgáltatása nyújtását. És weboldalának címét is.

A telepítő legyen a távfelügyeleti szolgáltató is! Érdemes megfontoltan úgy választani riasztó telepítő céget és távfelügyeleti szolgáltatót hogy személyük azonos legyen. Nagyon sok megkeresés érkezik hozzánk amelyben arra panaszkodnak az emberek hogy nem tudják rendeltetésszerűen használni rendszerüket mert ha jelzik a hibát a szerelőjüknek ő soha nem ér rá visszamenni megjavítani, a távfelügyeletet ellátó cég aki nem azonos a szerelő céggel vagy vállalkozóval pedig nem megy idegen azaz más által telepített rendszerhez javítani. Ezt célszerű szem előtt tartani mielőtt szolgáltatót és/vagy telepítő céget választunk. Amennyiben mindezt szeretnék egy kézben tudni a lentebbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre vagy a hét minden napján nyitva tartó ügyfélszolgálati irodánkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.