DSC lakásriasztók

Lakásriasztó

DSC_Logo.jpg

A DSC a világ egyik legelismertebb biztonság technikai eszközöket gyártó cége.

Na de honnan is indult a DSC?

A Digital Security Controls a teljes neve, amit simán csak DSC-nek mondunk. Nem csoda, hogy a világ egyik legismertebb márkája, hiszen már 1979-től gyártják a különféle vagyonvédelmi eszközöket. Ők voltak az elsők, akik mikroprocesszoros riasztó központokat gyártottak, valamint az ő nevükhöz fűződik az első méretre a maihoz hasonló billentyűzetes kezelő is.

A 21. században meghatározó szerepet kap a DSC, ugyanis ők fejlesztették ki az interneten keresztül kommunikáló rendszert, valamint 2 irányú vezeték nélküli rendszereket fejlesztettek, ezzel berobbantak a világpiacra, biztonságot nyújtván több százezer lakásnak, és irodának.

A DSC világmárkává nőtte ki magát, azonban a fő központja megmaradt a kiinduló pontnál, azaz Torontóban. Minden biztonság technikával foglalkozó cég, elismeri a DSC által nyújtott minőséget, és technikákat, ezt misem bizonyítja jobban, minthogy 140 országban jelen vannak.

Kanadában, és Olaszországban történik a varázslat. Ebben a két országban gyártják, és fejlesztik a technológiájukat, a világ leghíresebb és legnagyra tartottabb mérnökei, és szakértői dolgoznak ezekben a gyárakban, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy még biztonságosabb és még jobb rendszert dolgozzanak ki, és mindig a legújabb ISO szabályok szerint gyártják a rendszereiket.

A DSC összekombinálja, a világ piacvezető technológiát és a gyártási tapasztalatait, ezért a riasztó rendszerük MEGBÍZHATÓ, FLEXIBILIS, és TARTÓS. Ezek a rendszerek, könnyen felszerelhetőek, könnyen használhatóak, és ami a legfontosabb, hogy a minősége kifogástalan. Ezt a több mint 30 éves tapasztalat alá tudja támasztani, ezért ha egy megbízható rendszert szeretne, nyugodtan válassza a DSC-t.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.