Riasztórendszerek

Lakásriasztó

Lakásriasztó, riasztó, riasztórendszer, riasztórendszerek

Riasztó kezelő

Cégünk ingatlanok, ipari objektumok, irodaházak elektronikus vagyonvédelmi és gyengeáramú rendszereinek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartására szakosodott. Szakembereink kötelezettségmentesen mérik fel igényeit, adnak felvilágosítást!

Cégünk több mint 15 éves múlttal rendelkezik a hazai elektronikus vagyonvédelemi rendszerek piacán. A cég vezetői és munkatársai tízéves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleik érdekeit a vagyonvédelmi rendszerek telepítése és forgalmazása terén, legyen az lakás riasztó, intelligens tűzjelző, beléptető, vagy videó megfigyelő rendszer. Célunk az, hogy a kis, közepes és nagy felhasználók megbízható és hosszú távon együttműködő partnerei legyünk, megvalósítsuk a biztonságtechnikai rendszerek megbízható működését költségkímélő megoldásokkal úgy, hogy ezzel az ügyfeleink legnagyobb megelégedését érjük el. Ezen cél megvalósítása érdekében beszállítóinkkal az eltelt évek alatt igen erős és hosszú távú együttműködést sikerült létrehozni. A szerviz tevékenység ellátásához megfelelően kialakított raktárkészlettel rendelkezünk, távfelügyeleti központunk a nap 24 órájában felügyeli az általunk telepített biztonságtechnikai rendszereket, karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek akár 5 év teljes körű garanciát adunk.

Ügyfeleink nagy részét magán személyek alkotják, de számos kis, közép és nagyvállalatnak, valamint üzletláncoknak is nyújtunk távfelügyeleti és kivonulási szolgáltatás és emellett telepítést, karbantartást és szükség esetén szervizelést is végzünk.

Főtevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére, védendő értékarányos megoldások alkalmazásával, piacképes árképzéssel. Termékeink között megtalálhatók a vagyonvédelmi feladatokra megoldást adó eszközök teljes spektruma. Természetesen ezen alaprendszerek megfelelő, kombinált alkalmazásával komplex vagyonvédelmi rendszerek kialakítására is vállalkozunk.

Riasztórendszerekkel kapcsolatban a következő szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe:

  • kötelezettségmentes helyszíni felmérés
  • elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése
  • műszaki árajánlatadás
  • telepítés
  • meglévő rendszerek bővítése
  • javítás
  • karbantartás
  • meglévő rendszerek műszaki felülvizsgálata, cseréje
  • távfelügyeleti csatlakoztatás


Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.