Vezeték nélküli riasztók

Lakásriasztó

Nem felejtett el valamit?

Gondoljon személye és vagyona biztonságára, amíg nem késő. Kész a saját és családja igényeire szabott háza, lakása és egy szál vezeték sincs behúzva a riasztónak? Aggodalomra semmi ok! Vezeték nélküli riasztó (rádiós riasztó) és egyéb biztonsági rendszereinket éppen az Ön számára alkottuk meg. Amiatt se aggódjon, hogy a rendszer telepítése sok fúrással, faragással jár, szakképzett kollégáink még a vezetékes riasztó rendszerek telepítése után sem hagynak maguk után koszt és nem kenik össze a frissen festett falakat. A vezeték nélküli lakásriasztó rendszereink telepítése után pedig teljesen kosz és sérülésmentesen marad mindene. A Elektronika Vonala Vagyonvédelem riasztó rendszerek telepítői gondolnak az Ön érdekeire, sajátjukként vigyáznak az Ön tulajdonára.

Kétféle vezeték nélküli rendszert különböztetünk meg :

  • teljes vezeték nélküli (rádiós riasztó) kétirányú rendszer
  • úgynevezett hibrid rendszerek ahol csak az érzékelők vezeték nélküliek

Teljes vezeték nélküli kétirányú rendszer: Ahogyan a neve is mutatja két irányban tud kommunikálni ezáltal minden eszköze lehet vezeték nélküli beleértve a kezelőt és a Kültéri hang és fényjelzőt is!A rendszerhez rendelt kétirányú távirányító le tudja kérdezni a rendszer állapotát is és vissza tudja jelezni a távirányítóra akár több terület állapotait is. Lehetőség van olyan távirányító használatára is ami úgy tud működni mint egy kezelő és csak a felhasználói kód távirányítón beütése után hatástalanítja a lakásriasztó rendszert. Ez biztonságossá teszi a távirányító használatát mert elvesztése esetén sem tudnak a felhasználói kód ismerete nélkül bemenni lakásába. Sőt akár az elektromos kapu és a garázsajtó is nyitható egyetlen egy távirányítóval! Nagyobb házak esetében is használhatóak ezek a rendszerek mert vannak úgynevezett vezeték nélküli jeltovábbító eszközök kínálatunkban! Fontos még tudni hogy a vezeték nélküli eszközök elemei, akkumulátorainak élettartama 25 – 36 hónap között van! Kivéve a kezelő egység mely sokkal gyorsabban le tud merülni!

Hibrid rendszerek: Hibrid riasztórendszernek nevezzük azokat a lakásriasztó rendszereket ahol már meglévő vezetékes lakásriasztót bővítünk vezeték nélküli eszközökkel vagy eleve úgy tervezzük meg a kiépítendő rendszerünket hogy lesznek vezetékes és vezeték nélküli eszközeink is! Ebben az esetben is tudjuk használni a fent felsorolt eszközök vezetékes és vezeték nélküli változatait is. Sokan azért döntenek ilyen rendszer mellett mert egyrészt költséghatékonyabb másrészt pl jól mutat a bejárati ajtó mellett egy színes, érintőképernyős kezelő mely csak vezetékes kivitelben létezik, vagy gondoljunk csak bele ha már kész a szépen befüvesített berendezett udvarunk, kertünk és szeretnénk kialakítani egy kültéri védelmet családi házunknak akkor sem kell felásni a már berendezett kertet ez a védelem is megoldható vezetékek és földmunka nélkül.

Vezeték nélküli érzékelők: Kínálatunkban megtalálhatóak mozgásérzékelők, nyitásérzékelők több méretben is, üvegtörés érzékelők, füstérzékelők, kezelők, távirányítók, kül és beltéri szirénák, CO érzékelők, vízérzékelők, pánikjelzők és kültéri mozgásérzékelők is.


Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.