Biztonsági kamera

Biztonsági kamera

Az információ – hatalom.
Aki ezzel nem ért egyet, annak nincs birtokában minden információ, amiről tudnia kellene. Kamera rendszer telepítés esetén az alábbi főbb lehetőségeket figyelembevéve célszerű dönteni. Ezeket a rendszereket másnéven CCTV zártláncú videómegfigyelő – térfigyelő rendszereknek is nevezzük.

Gyorsuló korunkban sajnos a felsővezetők, vállalkozók nem mindig tudnak fizikai értelemben is boltjukban, telephelyükön lenni. Ez így természetes, hiszen ezt kívánja a korrekt üzletmenet. Az már kevésbé természetes, hogy a saját tulajdonában lévő telephelyen nem mindig minden úgy megy, ahogyan azt Ön szeretné. Sajnos, a megfelelő bérezés nem mindig sarkal mindenkit a hibátlan munkavégzésre, ám nem így van, ha a “főnök” figyel. A statisztika szerint a legtöbb esetben már a LEHETŐSÉG is elegendő a dolgok megfelelő mederbe eléréséhez. Meredekebb a helyzet olyan kényes munkáknál, ha az adott művelet vagy munkafolyamat nem megismételhető, vagy az adott munkadarabból nem áll több rendelkezésre itt fontos szerepet tölt be a kamera, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamerarendszer, kamera rendszerek, kamera rendszer megfelelő kiépítése.

Ejtsünk még szót egy szintén nagyon fontos dologról, aminek egyre nagyobb szerepe lesz az EU-ban: a munkavédelemről. Egy baleset során -nem is beszélve a halálesetről- a bekövetkezett sérülés munkahelyi balesetté nyilvánításnál (vagy nem nyilvánításnál…) elengedhetetlen a bizonyítás. Praxisunkban már volt Ügyfeleink között, aki végigjárta ezen utat, és csak a videofelvétellel tudta bizonyítani, hogy a bekövetkezett baleset nem munkahelyi baleset volt. Talán az üzletet, boltot üzemeltető vállalkozásoknál nem is olyan ritka eset, hogy leltár esetén hiányt fedeznek fel. Hiába is boncolgatjuk, hogy ez mitől keletkezett, szélsőséges esetben talán még a rágalmazás gyanúja is felmerül, ha valamelyik kollégát arról leszünk kénytelenek faggatni, hogy mit tud a hiány keletkezésének okáról Itt szintén perdöntő egy megfelelő kamera, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamerarendszer, kamera rendszerek, kamera rendszer megléte.

Boltok, üzletek esetén, sem mindig azért jön a “vevő, hogy ott pénzért bármiféle árucikket, illetve szolgáltatást is vásároljon. Mosolyra ad okot, amikor egy boltban kiragasztott matricán megtorlást, illetve fenyegetéseket helyeznek el, hogy mi történik, ha ez, meg az. Az már egyenesen hangos nevetést válthat ki, -és ezzel komolytalanná, hiteltelenné teszi a vállalkozást,- ha különböző “ál” kamerákat helyezünk ki, lógó 220V-os csatlakozókkal, stb. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen blöffölés csak lejáratja cégét.

Sajnos, utoljára hagytam, de szót kell ejtenem az egyre több és erőszakosabb rablásról.
Szintén a statisztikára hivatkozom, amikor azt mondom, hogy 100 megvalósult erőszakos rablásból 97 nem következett volna be, ha az elkövető biztos benne, hogy videofelvétel alapján szinte azonnal rendőrkézre kerül.

Kérem, a fentieket mérlegelve hozza meg döntését. Ha úgy gondolja, hogy többet szeretne tudni saját vagyonáról, illetve annak kezeléséről akkor tudunk Önnek segíteni ebben. Cégünk ajánlja Önnek kiváló, minőségi kamerák felszerelését, illetve video-megfigyelő rendszerek kiépítését, ami tartalmazhat akár egy darab, akár több tucat kamerát. Lehetőség van nagyobb monitoroknál a képernyő- felület több, akár 32 részre osztására is (több megfigyelő kamera együttesen). Szinte minden esetben tartozik a rendszerhez egy digitális képrögzítő is, mely rögzíti az eseményeket. Ilyen eszköznél lehetőség van szélessávú internet hozzáférés használatával arra, hogy otthon, akár fotelból is szemmel tarthassuk akár több száz kilométerre lévő tulajdonunkat is.

A helyszíni árajánlat legyen az beltéri kamera, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamerarendszer, kamera rendszerek, kamera rendszer, kamera szerelés vagy térfigyelő rendszer Önnek pénzébe nem, csak egy telefonjába kerül. 


Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.