Affiliate program

Mielőtt döntene

Mi is az az affiliate marketing?

Az affiliate marketing egy olyan értékesítési forma amivel online tud pénzt keresni anélkül hogy fizikai munkát kellene végeznie. Jelen esetben cégünk távfelügyeleti szolgáltatásainak vagy vagyonvédelmi rendszereinek ajánlása után %-os arányban részesül. Tehát ha van egy jól felépített weboldala akár akkor is pénzt tud keresni amikor alszik vagy éppen nyaral.

Ez Jól hangzik, ugye? 

Ez ilyen egyszerűen működik amennyiben affiliate partnerré válik cégünkkel és elkezdi használni az affiliate marketinget vállalkozásunk szolgáltatásaival és termékeivel. 

Hogyan működik?

Amennyiben affiliate partnerekké válunk egy olyan folyamat indul el amelyben Ön mint partnerünk jutalékot keres azzal hogy vállalkozásunk távfelügyeleti szolgáltatásainak vagy vagyonvédelmi rendszereinek eladását közvetíti. A jutalékok természetesen akkor lesznek kifizetve, ha az üzlet megvalósul és a pénzügyi tranzakció végbemegy, csak úgy, mint egy klasszikus értékesítőnél, aki termékeket árul. Amennyiben valamely távfelügyeleti szolgáltatásunk értékesítését közvetíti addig jogosult minden hónapban a jutalékra ameddig a szolgáltatást igénybe vevő fél igénybe veszi azt és megfizeti a szolgáltatási díjait a számára közvetített szolgáltatást.

  1. A partner (egy weboldal/közösségi profil tulajdonosa) beregisztrál az Elektronika Vonala Vagyonvédelem affiliate hálózatára 
  2. Kiválasztja a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek tartalmazzák az azonosítóját (az azonosító automatikusan generálódik). 
  3. Elhelyezi a termékeket vagy szolgáltatásokat a weboldalán vagy közösségi oldalán saját megítélése szerint. 
  4. Létrehozhat alternatív kereseti forrásokat is például hírlevelek formájában formájában. 
  5. Amint a vásárló az Ön weboldalán keresztül megrendel valamit akkor az alapján, hogy milyen linken keresztül érkezett a vásárló, a partnernek tulajdonítva lesz a jutalék ami a vásárlás vagy szerződéskötés után kifizetésre kerül. 
Elektronika Vonala Affiliate marketing

Regisztráció

Affiliate programunkkal kapcsolatban keresse
Csalami János cégcsoport vezetőnket a +36 20 662 4 662 -es telefonszámon
vagy a csalami.janos@lineelectronic.hu címen.

Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.