Paradox EVO HD riasztórendszerek új generációja

Lakásriasztó

A Paradox Insight™ az első és egyetlen integrált megoldás a HD video / audio felügyeletre, valamint a biztonsági rendszer felügyeletére. Kiváló biztonsági funkciókat ötvöz, melyek segítségével a felhasználó láthatja és hallhatja, hogy mi történik, védi az otthonát vagy üzletét bárhol, bármikor közvetlenül az okos  telefonjáról. Abban az esetben, ha a biztonsági rendszert megsértik,a Paradox Insight™ App HD videót és kiváló minőségű hangot biztosít az események vizuális ellenőrzéséhez és távfelügyeleti jelentéshez.

A Paradox EVO HD riasztó rendszer a Paradoxtól megszokott biztonságot nyújtja önnek melyet kiegészít a vizuális ellenőrzés lehetőségével is. A Paradox HD rendszerbe maximum 8 db HD77 érzékelő helyezhető el a maximum 192 db zónából melyet a rendszer kezelni tud, természetesen a hagyományos érzékelőket ugyanúgy a rendszerbe lehet illeszteni ami akár egy nyitás, mozgás, üvegtörés, füst, hő, CO vagy bármilyen eszköz. Hasznos lehet főként irodákba, üzlethelységekbe ahol a távfelügyelet a riasztáskor élő képet is kaphat így lecsökkentve az indokolatlan kivonulásokat az objektumba.

HD videó / audió riasztási esemény ellenőrzés (H.264 videó és jpeg állókép-fájlok). Integrált videó ellenőrzési riasztási esemény jelentés távfelügyeletre (CMS, IPRS-7) és végfelhasználóknak. Élő betekintés (Video on Demand – VOD), felvétel indítás betekintéskor (Record on Demand – ROD), felvétel indítás mozgáséra (Record on Motion – ROM), felvétel indítás más zónák jelzésére (Record on Trigger – ROT)Három másodpercnyi audó / videó előriasztás Érzékelés – magas megbízhatóságú PIR, automata impulzusszámlálás, automata duál sugár jelfeldolgozás, digitális érzékelő 100°-os látószöggel. 1,4 megapixeles képérzékelő 1280 x 720p felbontással, színes HD videokamera automatikus videó erősítésszabályozással, fehéregyensúllyal, és automatikus expozícióval. LAN csatlakozás, állítható IP és DNS paraméterek. Az EVO BUS kapcsolat lehetővé teszi a könnyű telepítést EVOHD központhoz. Teljesen kompatibilis az EVOHD központtal.

Tehát összefoglalva az EVOHD riasztóközpont a régi EVO192 továbbfejlesztett váltoata és egyben az új Insight rendszer alapja. Ez a riasztóközpont gyorsabb, és megbizhatobb mint bármely korábbi központ. A rendszer mindent eseményt képes naplózni, a CMS szoftverrel pedig ezek a naplók meg is tekinthetőek, akár a telefonunkon keresztül is. Az Insight felügyeleti applikációval bármikor azonnal hozzáférhetünk ingatlanunk riasztórendszeréhez. Ez magába foglalja a HD77 / HD77W mozgásérzékelőkben lévő kamerák előképeinek megtekintését, egyúttal akár a képrögzítést is elindíthatjuk. Az egész rendszer kezelését: élesíthetjük / hatástalaníthatjuk a riasztót, megtekinthetjük az aktív/inaktív zónákat, a riasztási naplófájlokat. Akár a régebben felvett képeket, videókat, média fájlokat is visszajátszhatjuk.

 Segítünk! 
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.