Kivonuló szolgálat Árpás

Kivonuló járőrszolgálatunk Árpás településen is elérhető!

Távfelügyeleti diszpécserközpontunk a nap 24 órájában a Árpás szolgálatára áll!

Ha ön már rendelkezik lakásriasztó rendszerrel és az Elektronika Vonala Vagyonvédelem távfelügyeletét szeretné igénybe venni akkor a távfelügyeleti csatlakozást és a rendszer ellenőrzését díjmentesen elvégezzük! Szolgáltatási díjainkról a távfelügyelet oldalunkon talál információt melyet az alábbi linkre kattintva is elérhet. Távfelügyeleti díjaink Árpás területén

Amennyiben még nem rendelkezik riasztórendszerrel és így szeretné igénybe venni távfelügyeleti szolgáltatásunkat Árpás területén ebben az esetben akár 0 Ft anyagköltséggel telepítjük önnek az alap riasztórendszert a távfelügyeleti szolgáltatásunkhoz! Bővebb információt az ingyen lakásriasztó aloldalunkon talál, melyet az alábbi linken keresztül érhet el. Lakásriasztó távfelügyelettel 0 Ft-ért!

Értesítéses szolgáltatásunk mindenhol elérhető, melynek havi szolgáltatási díja az átjelzés típusától függően lakossági előfizető esetén nettó 3.990 Ft/hó-tol elérhető.

Kivonuló járőrszolgáltatásunk keretében a vállalt kivonulási idő szerződésben maximum 15 perc, ami gyakorlatban 2 – 8 percet vesz igénybe. A kivonuló járőrszolgáltatásunk szolgáltatási díja az átjelzés típusától függően lakossági előfizető esetén nettó 5.500 Ft-tól 6.200 Ft-ig / hó.

Vagyonvédelmi tanácsadásunk Árpás-n is kötelezettség mentes. Pontos és teljes biztonságot nyújtó riasztó rendszer és távfelügyelet ajánlatot csak helyszíni felmérés vagy kapott alaprajz alapján tudunk készíteni.

Milyen előnyökhöz jut, ha tőlünk rendeli meg Árpás-n kivonuló szolgáltatását:

  • díjmentesen felcsatlakoztatjuk
  • Hűségszerződés megkötése esetén a GPRS átjelzőt modult díjmentesen biztosítjuk a szolgáltatáshoz
  • Ingyen átvizsgáljuk a csatlakozáskor riasztó rendszerét
  • Amennyiben nem rendelkezik riasztó rendszerrel akár 0 Ft anyagköltséggel telepítjük önnek a távfelügyelet mellé az alap riasztórendszerét
  • Távfelügyeletünkre a Legbiztonságosabb GPRS átjelzéssel csatlakozhat fel
  • Kivonuló szolgáltatásunk több millió forintos felelősségbiztosítást is magában foglal.

Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a +36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól.

Az oldalon a következőkről olvasott: távfelügyelet Árpás, riasztó Árpás, Lakásriasztó Árpás, Kivonuló járőrszolgálat Árpás.