Távfelügyelet mobil applikációnkkal

Megbízható távfelügyeletünk mellé használja mobil applikációnkat!

Az app-on keresztül távolról ki és be kapcsolhatja riasztóját. Éjszakai üzemmódban élesítheti illetve megnézheti a rendszer eseményeit, szükség esetén távolról zónákat iktathat ki. Használhatja iOs és Android telefonkészülékeken is. Akár több ingatlant is kezelhet egy applikáción belül

Riasztó típusától függetlenül működik távfelügyeleti szolgáltatásunkkal. NEM szükséges hozzá internet kapcsolat a helyszínen, az átjelző SIM kártyájának adatkapcsolatán kommunikál a rendszer az app-al. A mobilalkalmazás költségeit az alap távfelügyeleti szolgáltatási díj nem tartalmazza, több készüléken is használható!

A Távfelügyelet a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását jelenti, valamint a riasztásokra történő távfelügyeleti járőrszolgálat vonultatását.

Zárt helyiségek védelmének leghatékonyabb módja, ha a helyiség adottságait és felhasználói szokásait a legmesszebb-menőkig figyelembe vevő elektronikus riasztórendszert telepítünk, és ezen riasztórendszer jelzéseit megbízható módon egy olyan diszpécserközpontba továbbítjuk, amely jelzés esetén a szükséges intézkedésekről a hét minden napján, 24 órán át gondoskodik a távfelügyelet keretében.

Egy esetleges riasztáskor a szerződésben vállalt idő alatt a helyszínre érkeznek járőrkollégáink, lehetőség
 szerint intézkednek, a feltételezett elkövetőt elfogják, és bevonják a rendőrhatóságot az
intézkedésbe. Diszpécserközpontunk a nap 24 órájában fogadja és intézkedik ügyfeleink
otthonában felszerelt biztonsági rendszerek jelzéseire.

Statisztikák szerint a riasztóberendezéssel és távfelügyelet rendszerrel védett helyiségekbe a betörés valószínűsége nagyságrendekkel kisebb és mivel a “látogatóknak” jóval rövidebb idő áll
rendelkezésére így az okozott kár töredéke a védelem nélküli objektumok esetén tapasztaltaknak.

Miért érdemes Önnek is cégünket választania?

Vállalkozásunk vezető munkatársai több mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén ezzel garantálva azt hogy a ránk bízott ingatlanok a lehető legjobb védelmi szintre kerüljenek. Kivonuló járőreink minden esetben
rendelkeznek fegyveres testületnél eltöltött idővel. Minden eshetőségre felkészült szerelőink pedig szép külalakkal felszerelt és megbízhatóan működő riasztórendszer mellett tiszta ingatlant és munkaterületet hagynak maguk után.
Elégedett távfelügyeleti ügyfeleink száma meghaladja a 8.000 ingatlant.

Milyen ingatlan típusok esetén ajálnjuk távfelügyeletünket?
  • Panel lakások
  • Társasházi lakások
  • Családi házak
  • Nyaralók
  • Irodák
  • Műhelyek
  • Tároló csarnokok
  • Üzlethelyiségek

Hol érhető el távfelügyeletünk?
Természetesen Magyarország teljes területén. Értesítéses távfelügyeleti szolgáltatásunk minden településen elérhető, kivonuló járőrszolgálatunk már több mint 2300 településünkön igénybe vehető.  Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Segítünk! Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető reggel 8 és este 20 óra között a
+36 70 750 0 750 -es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, szerződéses ügyfeleink pedig
a nap 24 órájában kaphatnak segítséget kollégáinktól