LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Videó távfelügyelet

Professzionális videó távfelügyeleti szolgáltatásunk prémium ügyfeleinknek.

A videó távfelügyelet fogalma alatt a köznyelvben kétféle szolgáltatás tipus terjedt el.

- Táv rögzités
- Videó távfelügyelet

A távrögzités bemutatása:

A videó távfelügyelet nem összekeverendő a köznyelvben elterjedt kamera képek távoli rögzitésével. A távrögzitést igénybe vehetik mindazon ügyfeleink akik rendelkeznek analóg digitális képrögzitős, PC-s vagy IP kamerarendszerrel és nem szeretné csak helyben tárolni a felvételeiket. Egy esetleges betörés vagy eszközmeghibásodás miatt csak helyi rögzités esetén azok elvesznek azonban ha van párhuzamosan a helyi rögzitéssel egy ftp (a mi szerverünkön tárhely) tárhelyen is rögzitve a felvétel ilyen esetkben azok a mi szerverünkön megmaradnak. A távrögzités szolgáltatás keretében ügyfelünk kérheti a felvételeinek a nálunk is történő tárolását mely lehet 3 naptól 30 napos időintervallumig. Egy 30 napos tárolás abban az esetben is előnyt jelent ha a helyi rögzitőnk nem tud csak 2-15 nap anyagot tárolni és szükségünk van egy az előtti felvételre akkor az a szerverünkön még megtalálható és hozzáférhető ügyfeleink számára. A távrögzités árai a lentebb található táblázat alapján kerülnek kiszámitásra. A feltüntetett árak egy havi szolgáltatási dijat tartalmaznak egy db kamerára levetitve és a nálunk tárolt időre vetitve.

-   3 nap / 1 kamera        2.400 Ft + Áfa hó
-   3 nap / 2-4 kamera     4.000 Ft + Áfa hó
-   3 nap / 5-8 kamera     8.000 Ft + Áfa hó
-   3 nap / 9-16 kamera  20.000 Ft + Áfa hó

A felvételek maximum rögzitési idejét a vagyonvédelmi törvény szabályiozza! A szolgáltatás igénybevételekor ügyfeleink kapnak egy hozzáférést a szerver hozzá tartozó mappájához és ő kezeli az ott tárolt adatokat.

 A távrögzitésről bővebb információt a +3620/662-4-662 -es telefonszámon illetve a csalami.janos@lineelectronic.hu e-mail cimen kaphatnak.

Fontos! A távrögzités keretében diszpécsereink nem nézik és nem is látják az önök kameráinak a képeit, azok csak a szerverünkön tárolódnak és ön egy hozzáférés segitségével letöltheti azokat a saját számitógépére.

A videó távfelügyelet bemutatása:

A videó távfelügyelet nem a kameraképek 24 órás figyelését jelenti. A videó távfelügyelet a lakásriasztó rendszer távfelügyeletével párhuzamosan müködik. Minden mozgásérzékelő látóteréhez célszerű kiépiteni egy megfigyelő biztonsági kamerát. Ezen kamerák és érzékelők lehetnek kültéri és beltéri kivitelűek is. Egy adott kameránk hozzá vannak rendelve a riasztó rendszerünk egy adott érzékelőjéhez és amennyiben a riasztónk betörést jelez abban a pillanatban diszpécsereink nem csak egy jelzést kapnak hogy riaszt az irodánk tárgyalója hanem azonnal látják a riasztással egyidőben a tárgyaló kamerájának a riasztás pillanatában tárolt videófelvételét. Fontos! A riasztáskor készült videófelvételeket a szerverünkön tároljuk az nem semmisithető meg a helyszinen! Ezen szolgáltatásunk egyik pozitiv előnye hogy az esetleges betörésről azonnal felvételekkel rendelkezünk és a megfelelően elhelyezett kamerákkal 100%-ban kiszűrhetőek a téves riasztások ezáltal csökkentve a kiszállások költségeit. Amennyiben a kamerák nem a mozgásérzékelők látótereit nézik és diszpécsereink nem tudják 100% -osan kiszűrni a betörést MINDEN ESETBEN járőrt küldenek a helyszinre!

A videó távfelügyelet előnyei:

- 100%-ban kivédhetőek a téves riasztások.
- Valós betörés esetén azonnal rendőrhatóságot küldünk a helyszinre nem kell megvárni a járőr kiérkezését!
- A riasztáskor készült felvételeket a mi szerverünkön is tároljuk.
- Ön is bármikor betekinthet okos telefonján vagy számitógépén a kamerák képeibe a távfelügyelettől függetlenül.
- A továbbított felvételek nem szabotálhatóak, törölhetőek a helyszínen.
- Diszpécsereink jelzést kapnak a kamerarendszer hibáiról vagy a kameraképek eltűnéséről is.

FONTOS! Videó távfelügyeleti szolgáltatást csak riasztó távfelügyeleti szolgáltatással együtt vehető igénybe!

A szolgáltatáshoz önnek rendelkeznie kell széles sávú internetkapcsolattal és egy megfelelő ruterrel a telepitett kamerarendszer helyszínén.

Szolgáltatási díjak:

A videó távfelügyelet havi szolgáltatási díja 2016.04.01-ig mindösszesen 4.000 Ft + Áfa / hó max 16 kameráig! (nem tartalmazza a riasztó távfelügyelet havi díját), 36 hónap hűségvállalás esetén a csatlakozás és az esetlegesen hozzá szükséges rutert díjmentesen biztosítjuk. Plusz védettségként mobilinternettel ellátott routert is tudunk biztositani mely alap helyzetében az ön szélessávú internetét használja, azonban ha ez megszűnik átáll a mobilszolgáltató 3G internetkapcsolatára! (Ilyen router felár ellenében igényelhető a szolgáltatáshoz!)

FONTOS! Sok cég hirdet kamerafelügyelettel egybekötött riasztórendszert. Mi riasztás esetén nem kezdjük el keresgélni az ön kamerarendszerének elérhetőséget, felvételeket visszanézni a riasztás időpontjára! Saját fejlesztésünkként a diszpécsereink a riasztással egyben megkapják azonnal a videó felvételt is!

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !
Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail :info@lineelectronic.hu


Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 1MP kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

129.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról

HD 2MP kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést