Elektronika Vonala Gépjárművédelem

Hogyan működik az Elektronika Vonala Gépjármű Távfelügyelet?

Az Elektronika Vonala Security Gépjármű Távfelügyelet olyan vezeték nélküli biztonságtechnikai megoldást nyújt, mely a gépjárműbe szerelt műholdas egység mellett autóriasztót, és számos védelmi funkcióval bíró perifériát tartalmaz. Az Elektronika Vonala által a gépjárműbe szerelt biztonsági rendszer jelzéseit az Elektronika Vonala Távfelügyeleti Központja fogadja, Diszpécserei által pedig a beküldött jelzések feldolgozásra kerülnek. A rendszer számos jelzést továbbít a Központ felé, a védelmi rendszer állapotától a gépjármű földrajzi helyzetéig. Gépjárműlopás veszélye estén az Elektronika Vonala Diszpécsere azonnal reagál a figyelmeztető jelzésekre, és a gépjármű tulajdonosát, valamint a rendvédelmi szerveket értesítve megteszi a szükséges intézkedéseket a lopás megakadályozására, a gépjármű felderítésére. Nincs olyan autó, amelyik önmagában ellophatatlan lenne. A tolvajok folyamatos kísérleteket tesznek a legmodernebb gépjárművédelmi rendszerek kiiktatására, a gépjárművek eltulajdonítására. Az Elektronika Vonala gépjármű védelmi rendszerek válaszul folyamatos fejlesztéssel, modernizálással reagálnak, így kerülve mindig egy lépéssel a tolvajok elé. Segítségükkel nagyban megnehezíthetjük az elkövetők dolgát, és megkönnyíthetjük az eltulajdonított gépjármű megtalálását. Az Elektronika Vonala gépjármű védelmi rendszerek segítségével a gépjárműlopásból jó eséllyel válhat csak lopási kísérlet.

Hogyan működik az Elektronika Vonala Gépjármű Védelmi Szolgáltatás?

Az Elektronika Vonala Security által szerelt gépjármű védelmi rendszer egyik eleme a magas biztonsági fokozatú autóriasztó. Ennek köszönhetően a gépjármű ajtajainak nyitása, elvontatása már nem történhet meg jelzés nélkül. Az autó elindításakor ütközik a következő akadályba az elkövető, köszönhető a gépjárműbe szerelt indításgátló eszköznek. Ez az indításgátló eszköz összeköttetésben áll egy sofőrazonosító rendszerrel, mely, ha nem érzékel azonosító kulcsot, blokkolja a gépjármű indítását, és riasztást generál helyben, és az Elektronika Vonala Távfelügyeleti Központ felé is.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi történik abban az esetben, ha a gépjárművel együtt eltulajdonítják az indító kulcsokat? Ebben az esetben sincs ok az aggodalomra, mivel a rendszer GPS egysége segítségével nyomon lehet követni, hogy merre halad a gépjármű, és a megfelelő pillanatban le is lehet távolról állítani. Éles helyzetben az Elektronika Vonala járőrei természetesen azonnal a helyszínre sietnek és követik a gépjárművet, a megfelelő rendőri intézkedésig.

Facebook
Twitter
LinkedIn