Kamera szerelés előtt

Biztonsági kamera választás előtti tippek.

Manapság már megfizethető áron nagyon jó minőségű és tudású biztonsági kamerarendszert tudunk kiépíttetni. Szeretnénk néhány tippet adni hogy mi alapján válasszunk kivitelezőt és a feladatának legjobb ár/érték arányú eszközöket. Az új ingatlanba költözők vagy a lakásukat felújítók a riasztó rendszer mellett egyre gyakrabban döntenek a biztonsági kamera kiépítése mellett is.

Kamerarendszer telepítése a megfelelő szakemberekkel.

Legyen szó beltéri vagy kültéri kamerákról minden esetben célszerű megfelelő kivitelezőt találni. Sokan próbálnak azon spórolni hogy a barkács áruhazákban kapható olcsónak kinéző kamera szetteket megveszik, azonban utána szembesülnek azzal, hogy sok szükséges összetevő nincs az egységcsomagban mint például a merevlemez, kábelek, csatlakozók, tápegységek simán csak a kamerák és a rögzítő található meg.

Vállalkozásunk a piacon megtalálható legjobb ár / érték arányú kamerákat kínálja.

Mindenképpen célszerű olyan vállalkozást keresni aki egyben biztosítja a szükséges kamerákat, anyagokat mivel így egy garanciális ügyintézés, javítás a leggyorsabban elvégezhető. Célszerű a telepítést megelőzően élni a helyszíni felmérés lehetőségével. Általában ezt a cégek kötelezettségmentesen elvégzik tehát nem jár rendelési kötelezettséggel.

A megfelelő kamerák kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a kamera felbontása valamint az éjszakai látótávolsága. Általában ezen a paraméterek alapján választanak a megrendelők a kamerák közül, pedig ezen felül nagyon sok tényező befolyásolhatja egy kamera rendszer minőségét.

Mindenképpen célszerű szakemberrel egyeztetni.

 

Egy jól megtervezett és kiépített CCTV rendszer
bűneseteket tud megelőzni és segíthet annak felderítésében.

Amennyiben választás előtt áll, mindenképpen 2 megapixel feletti kamera felbontást válasszon akár kültéren akár beltéren szeretné használni rendszerét. A mai kor elvárásainak már a 4-5 megapixel felbontású kamerák felelnek meg de már nagyon sokan keresik és használják a 8 megapixel felbontású kamera rendszereket is.
 
Facebook
Twitter
LinkedIn