Ingatlan távfelügyelet

5 ok amiért érdemes beszereltetni. 

Távfelügyeleti szolgáltatáson gondolkozol? Érdekel, hogy pontosan hogyan működik az ingatlan távfelügyelet és mi mindent tud ez a biztonságtechnikai megoldás? Ha még bizonytalan vagy abban, hogy megfelelő lehet-e számodra és szeretnél róla minél többet megtudni, akkor most érdemes tovább olvasnod!

Mindenekelőtt fontos tudnod, hogyha szeretnél 0-24 órás ingatlan távfelügyeleti szolgáltatást az ingatlanodba, akkor azt csak egy meglévő vagy új riasztórendszerre lehet csatlakoztatni. Jó hír azonban, hogyha nálunk rendeled meg a távfelügyeletet, akkor az alap riasztórendszert ajándékba adjuk hozzá!

Az ingatlan távfelügyelet az egyik legbiztonságosabb biztonsági rendszer

Egy esetleges riasztás esetén a központban dolgozó diszpécserek telefonon értesítik a szerződött felet a riasztásról. Ezzel párhuzamosan pedig kiérkezik a helyszínre egy járőr, aki ellenőrzi a helyszínt és szükség esetén értesíti az illetékes hatóságokat (rendőrség, mentőszolgálat, tűzoltóság). Mi maximum 15 perces kiérkezési időt és felelősségbiztosítást vállalunk a szerződésben.

Mivel percenként ellenőrizzük a kapcsolat meglétét a riasztórendszer és a diszpécser központ között, biztos lehetsz benne, hogy a nap 24 órájában biztonságban van az ingatlanod. 

TIPP: Mielőtt döntenél a szolgáltatóról nézz utána, hogy a kiválasztott cég és/vagy szakember rendelkezik-e a beszereléshez szükséges rendőrhatósági engedéllyel és a kötelező felelősségbiztosítással! Ezeknek hiányában ugyanis nem fedezi a károd a biztosító egy esetleges betörés esetén.

Az ingatlan távfelügyelet segélykérőként is funkcionál, nagy biztonságérzetet ad

Minden riasztó rendszerünket ellátjuk egy pánikgombbal is, aminek segítségével rosszullét vagy támadás esetén jelezhetsz a távfelügyeleti központnak, ahol a diszpécsereink a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak.

Nem luxus szolgáltatásról van szó

Sokan azt gondolják, hogy  az ingatlan távfelügyelet egy drága szolgáltatás, de ez az Elektronika Vonala esetében nem így van:
már akár havi nettó pár ezer forinttól elérhető a kivonuló távfelügyeleti szolgáltatásunk!

Ingatlan távfelügyelet – Biztonsági percek

Megelőzésnek is kiváló

A statisztikák szerint a riasztóval és távfelügyelettel felszerelt ingatlanokba való betörés esélye jóval alacsonyabb, mint azokban az ingatlanokban, ahol nincsenek ilyen védelmi berendezések. Tehát, ha például jól látható helyre szerelteted fel a riasztórendszered szirénáját, érzékelőjét, akkor az akár még el is ijesztheti a potenciális betörőket, akik – érthető okokból – általában inkább a könnyebb prédát választják. 

Áramszünet esetén is működik

A riasztórendszereink (azok is, amelyekhez ingatlan távfelügyelet kapcsolódik) saját akkumulátorral rendelkeznek, így egy áramkimaradás során tovább működnek zavartalanul.

Szeretnél további tájékoztatást az ingatlan távfelügyeletről? Akkor töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Facebook
Twitter
LinkedIn